Komfortventilation

Installationsgruppen a/s kan løse alle former for ventilationsopgaver lige fra de mindre udsugningsanlæg til store komplicerede anlæg med VAV og køling.

Vores erfaring i mange sammenhæng og gennem mange år indenfor faget er en uvurderlig hjælp til den korrekte beregning og optimering af det helt rigtige anlæg for Dem.

For at sikre det bedste indeklima i et rum, skal luften udskiftes et antal gange pr. time, og det er ofte mere end det naturlige luftskifte kan klare.

Naturlig udluftning kan tilmed give problemer med træk, dårlig luftfordeling og varme-/kuldefordeling.

Derfor er det oftest nødvendigt med mekanisk komfortventilation.

Komfortventilation er med til at sikrer en jævn og behagelig temperatur, så personerne i rummet har det behageligt og ikke mærker fx. temperaturforskelle, træk, lugte, røg eller andre gener.

Derved kan De som virksomhed opnår en højere effektivitet, for tilfredse medarbejdere yder altid mere.

Vi tilpasser ventilationen specielt til lokalets størrelse og funktion (kontor, undervisning, rygning, særlige forhold, antal personer osv.)

Der er mange muligheder og derfor vurderer vi altid løsninger og krav sammen med Dem som kunde, så resultatet udover et godt indeklima også er bliver en driftsøkonomisk løsning!

Har du behov for et nyt komfortventilationsanlæg, renovering, service eller bare kontrol af de eksisterende anlæg så er De velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.​

Installationsgruppen A/S udfører kun opgaver for virksomheder.​

Installationsgruppen A/S

Adelvej 34b | 7000 Fredericia | Tlf.: 70 22 30 92 | hmh@installationsgruppen.dk